9-dňový videoseminár Falun Dafa

Pozývame vás na 9-dňový videoseminár s premietaním prednášok Majstra Li v podobe, ako boli prednášané v úvodnom období predstavovania Falun Dafa širokej verejnosti v Číne. Účasť na seminári je bezplatná. Tieto prednášky pomohli miliónom ľudí stať sa láskavejšími, zdravšími, viac si uvedomiť samých seba a lepšie pochopiť svet, v ktorom žijeme, a čo vlastne znamená duchovno. Videoprednášky majú český dabing a každá trvá približne 2 hodiny. Je dôležité pozrieť si ich všetky. Po prednáškach prebieha výučba cvičení.

Najbližší prezenčný seminár sa uskutoční

- v Bratislave, každú nedeľu od 8. septembra do 3. novembra 2024 v čase 15.00 – 17.45 hod. na Mlynských Nivoch 58 (2. posch.) v Bratislave

Kontakt: Jarmila Miháliková, +421 904 455 052

Registrácia: účasť potvrďte do 5. septembra 2024 zaslaním mailu na: info@falungong.sk

Pozvánka na seminár Falun Dafa

Viac o 9-dňových prednáškových seminároch

V rokoch 1992 – 1994 Majster Li predstavoval Falun Gong vo forme seminárov, ktoré sa konali v rôznych mestách po celej Číne. Semináre trvali 7-10 dní po sebe, pričom najčastejšou formou boli 9 dňové semináre. Záverečné semináre, ktoré sa konali v Guangzhou, boli zaznamenané video a sú k dispozícii na sledovanie online. Nájdete na nich širokú škálu tém, vrátane vysvetlení rôznych javov súvisiacich s qigongom, účelu a významu „kultivačnej praxe“ spolu s jej základom vo vede a morálke.

Sledovanie videozáznamov 9-dňových prednášok Majstra Li (v mandarínčine s českým dabingom) je vynikajúci spôsob, ako sa systematicky zoznámiť s učením Falun Gongu. Každá prednáška trvá približne 1 až 2 hodiny. Môžete ich sledovať vlastným tempom online alebo sa prihlásiť na 9-dňové premietanie prednášok osobne. Mnohí ľudia považujú za efektívnejšie učiť sa tak, že sa zúčastňujú prednášok spolu s ostatnými.